За нас

Мултирент е млада компания, чийто екип е с голям опит в бранша. Тайната на успеха ни е комбинация от старателно планиране, строга организация и перфектно изпълнение. Ние разполагаме не само с дългогодишния опит на нашите сътрудници, а и с необходимия ресурс да превърнем Вашите идеи в реалност.

Фокусът на нашата работа е отдаване под наем на парти и конферентно оборудване за организиране на събития от малък, среден и голям мащаб. Висококвалифицираният ни екип може да Ви предложи от най-дребното оборудване до най-едрото - шатри, музикални сцени и мобилни сгради, в т.ч. озвучаване и декорации според Вашите изисквания и предпочитания на конкурентни цени. За най-взискателните клиенти предлагаме 3D–визуализация на планирането събитие. Във възможностите ни е също да предложим проект-мениджър, който да координира на място Вашето събитие така, че гостите Ви да си спомнят дълго и с удоволствие за него. Можете да сте сигурни в нашата коректност и да ни се доверите, както направиха редица водещи фирми и организации на българския и чуждестранния пазар. Мотото ни гласи: С внимание към детайлите.

 

 
 

Каталог

Кой е тук?

В момента има 10 посетителя в сайта

Приятели и партньори: Хидроизолация и Топлоизолация :: Полиуреа.бг :: Имелос ООД :: American Auto Transport :: Хотел Вип Зона Созопол :: Автоаксесоари и автокозметика :: Парапети от инокс и алуминий ::

www.multirent.bg Copyright © 2011-2012 Мултирент ЕООД.